Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Roland Garros: Γράφει… ιστορία η Σάκκαρη – Συνεχίζεται η “μάχη” του Τσιτσιπά

Σάκκαρη
ΦΩΤΟ Reuters

Στους «32» του Roland Garros βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα της η Μαρία Σάκκαρη! Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντομινίκ Τιμ θα ολοκληρώσουν σήμερα (31.05.2018) τον αγώνα τους.

Εκπληκτική Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με ευκολία την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Νο23 του κόσμου) με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και πήρε για πρώτη φορά την πρόκριση στους «32» του Roland Garros»!

Η Σάκκαρη, Νο38 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έγινε η πρώτη Ελληνίδα -μετά το 2003 και την Έλενα Δανιηλίδου- που περνάει στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (01.06.2018) την Ντάρια Κασάτκινα, Νο14 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία επικράτησε με 2-0 (6-3 και 6-3) την Κίρστεν Φλίπκενς από το Βέλγιο.

Πίσω στο σκορ ο Τσιτσιπάς – Συνεχίζεται η «μάχη» την Πέμπτη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντομινίκ Τιμ πρόλαβαν να παίξουν τρία συνολικά σετ, με τον αγώνα τους να διακόπτεται λόγω περιορισμένης ορατότητας (σ.σ. τ ο πρόγραμμα στο Court 18 πήγε πολύ πίσω λόγω της μεγάλης διάρκειας των προηγούμενων ματς).

Ο αγώνας θα συνεχιστεί στο συγκεκριμένο court αργά το μεσημέρι της Πέμπτης. Η «μάχη» του Τσιτσιπά είναι συγκλονιστική. Ο αντίπαλος του 19χρονου Έλληνα τενίστα έχει αυτή τη στιγμή το… πάνω χέρι, καθώς προηγείται με 6-2, 2-6, 6-4.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις