Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάλος με την ολόσωμη φόρμα της Σερένα Γουίλιαμς! Απαγορεύτηκε στο Ρολάν Γκαρός [pics]

Σάλος με την ολόσωμη φόρμα της Σερένα Γουίλιαμς! Απαγορεύτηκε στο Ρολάν Γκαρός [pics]
Φωτογραφία Αρχείου EPA

Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, Σερένα Γουίλιαμς, έχει λανσάρει τον τελευταίο καιρό ένα… ιδιαίτερο look για τους αγώνες της στα κορτ, αφού φοράει μία εντυπωσιακή ολόσωμη μαύρη φόρμα. Το γεγονός όμως δεν άρεσε στους ιθύνοντες του Ρολάν Γκαρός, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απαγόρευσή του, αλλά και μία νέα πολιτική στις εμφανίσεις των αθλητών.

Σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών, η Σερένα Γουίλιαμς φοράει πλέον στους αγώνες της, μία ιδιαίτερη ολόσωμη φόρμα, “σπάζοντας” τα καθιερωμένα στα γήπεδα του τένις, όπου “κυριαρχούν” οι κοντές φούστες, εδώ και αρκετά χρόνια.

Η εμφάνιση της κορυφαίας Αμερικανίδας τενίστριας, δημιούργησε ποικίλα σχόλια, αλλά και αντιδράσεις από τους ιθύνοντες του τένις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Μπερνάρ Γκιουντιτσέλι, έκανε λόγο για απαγόρευσή της στο γαλλικό Ρολάν Γκαρός, αλλά και για μία νέα πολιτική γύρω από την εξωτερική εμφάνιση των αθλητών που θα συμμετέχουν στο γαλλικό Όπεν.

“Νομίζω ότι κάποιες φορές το παρακάνουν. Δεν θα γίνουμε και σαν το Γουίμπλετον, όπου όλοι φορούν λευκά, αλλά θα πρέπει να εφαρμόσουμε πιο αυστηρά κριτήρια”, τόνισε ο Γκιουντιτσέλι στο Tennis Magazine’s 500th edition. Όσο για τη μαύρη ολόσωμη φόρμα της Σερένα Γουίλιμας, υποστήριξε ότι την έκανε να δείχνει σαν υπερήρωας και ξεκαθάρισε ότι “δεν θα ξανά γίνει δεκτή. Πρέπει να σεβαστούμε το μέρος και το παιχνίδι”.

Η ολόσωμη φόρμα της Σερένα Γουίλιαμς

Πηγή: Associated Press

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις