Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Σάρωσε” το Ισραήλ η Εθνική Ελλάδας! Κόντρα στην Ολλανδία για την πρωτιά στον όμιλο – video

“Σάρωσε” το Ισραήλ η Εθνική Ελλάδας! Κόντρα στην Ολλανδία για την πρωτιά στον όμιλο – video
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών “διέλυσε” με 16-2 το Ισραήλ, έφθασε τις τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης και πλέον χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην Ολλανδία την επόμενη αγωνιστική, για να κατακτήσει και την πρώτη θέση στον όμιλό της.

“Σαρωτική” ήταν η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών κόντρα στο αδύναμο Ισραήλ και επικρατώντας με το εντυπωσιακό 16-2, συνέχισε με το απόλυτο των νικών στον όμιλό της, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη δεύτερη θέση, με το “βλέμμα” και στην πρωτιά, αφού χρειάζεται απλώς τη νίκη ή και την ισοπαλία απέναντι στην Ολλανδία την επόμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση, ήταν εμφανώς καλύτερη από την ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά και δεν βρήκε αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα, έχοντας ως κορυφαία παίκτρια την Αλεξάνδρα Ασημάκη, που σημείωσε έξι τέρματα, για να αναδειχθεί και κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών για την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τέσσερα γκολ πέτυχε από την πλευρά της η Ξενάκη, ενώ για την Εθνική μας ομάδα, σκόραραν επίσης και οι Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Διαμαντοπούλου, Χυδηριώτη, Πάτρα και Πλευρίτου Ε., από ένα τέρμα η καθεμία.

Οι συνθέσεις στο Ισραήλ – Ελλάδα

Ισραήλ (Μαυρωτάς): Πέρες, Μπογκατσένκο 1, Ταλ, Σεκόρι, Νου, Φιτοριάν 1, Στρούγκο, Ντε Νταβίντ, Μπαρνέα, Μονέ, Χόγκμπεργκ, Φέλιξ, Γκέβα

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 6, Χυδηριώτη 1, Πάτρα 1, Πρωτόπαπα, Πλευρίτου Ε. 1, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου

Οκτάλεπτα: 0-4, 1-4, 0-4, 1-4

Τα highlights του αγώνα

https://twitter.com/LENaquatics/status/1019930957162434565

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις