Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σοκ για Τσιτσιπά! Αποκλείστηκε “λαβωμένος” από το US Open

Σοκ για Τσιτσιπά! Αποκλείστηκε “λαβωμένος” από το US Open
ΦΩΤΟ US OPEN

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς “πάλεψε” μέχρι τέλους για να αποφύγει έναν οδυνηρό και απρόσμενο αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο του US Open, αλλά αντιμετωπίζοντας και πρόβλημα τραυματισμού στο τέταρτο σετ, “λύγισε” με 3-1 από τον Άντρεϊ Ρούμπλεβ.

Σε ένα ματς που διήρκεσε πάνω από 4 ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 3-1 (6-4, 6-7, 7-6, 7-5) από τον Άντρεϊ Ρούμπλεβ, Νο 43 στον κόσμο και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του US Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε πολλά αβίαστα λάθη στο ματς, αλλά και χαμένα μπρέικ και σετ πόιντς, πριν “πληγωθεί” και από τραυματισμό, για να αποχαιρετήσει άδοξα το αμερικανικό Γκραν Σλαμ.

https://twitter.com/ESPNmx/status/1166431822730932226

Το παιχνίδι

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δέχθηκε μπρέικ στο πρώτο του σερβίς και στη συνέχεια απώλεσε τεράστια ευκαιρία για δικό του μπρέικ με απίθανο αβίαστο λάθος, ενώ είχε και δύο ακόμη μπρέικ πόιντς πριν χάσει το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ έμεινε και πάλι πίσω στο σκορ, αλλά “απάντησε” άμεσα με μπρέικ και τελικά πήρε το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ, ισοφαρίζοντας δύσκολα το ματς σε 1-1.

Ντέρμπι ήταν και το τρίτο σετ, με τον Τσιτσιπά να δέχεται ξανά πρώτος μπρέικ στο 5ο γκέιμ, αλλά να το παίρνει πίσω αμέσως μετά, για να ηττηθεί αυτή τη φορά στο τάι μπρέικ με 9-7, παρότι βρέθηκε και με δικό του σετ πόιντ και μάλιστα στο σερβίς του.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, ήρθε και ένα πρόβλημα τραυματισμού να τον ταλαιπωρήσει. Το ματς διακόπηκε για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού φάνηκε να έχει υποστεί κράμπες στο δεξί του πόδι. Παρόλα αυτά, “πάλεψε” το τέταρτο σετ, έχασε 5 μπρέικ πόιντς για να κάνει το 3-3 και τα κατάφερε στο 10ο γκέιμ, αλλά στη συνέχεια… παραδόθηκε στον Ρούμπλεβ με 7-5, για το τελικό 3-1 και τον πρόωρο αποκλεισμό του από το US Open.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις