Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Σπανουδάκη έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο!

Σπανουδάκη
Φωτογραφία: eurokinissi

Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού του Μπέρμιγχαμ έπιασε η 24χρονη Ραφαηλία Σπανουδάκη.

Την πρώτη θέση στα 60μ γυναικών κατά την 1η ημέρα των αγώνων του 32ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου ανδρών και γυναικών στο ΣΕΦ πήρε η Ραφαηλία Σπανουδάκη.

Η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης σημείωσε επίδοση 7.29, με την οποία σφράγισε το εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, ενώ αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ.

Η Σπανουδάκη έγινε έτσι έγινε το πέμπτο μέλος της ελληνικής αποστολής που θα βρεθεί στις αρχές Μαρτίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού του Μπέρμιγχαμ, αφού ήδη έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους οι Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστας Φιλιππίδης (άλμα επί κοντώ), Μιχάλης Τεντόγλου (άλμα εις μήκος) και Μαρία Μπελιμπασάκη (400μ.).

Η 24χρονη παράλληλα έπιασε στην έκτη θέση όλων των εποχών τις Βούλα Πατουλίδου και Μαρία Γάτου. “Θύμωσα με την πρωινή μου εμφάνιση και στον τελικό μπήκα να τρέξω όπως μπορώ. Έβλεπα από τις προπονήσεις πως είμαι σε θέση να τρέξω γρήγορα, ενώ φάνηκε και στους αγώνες που προηγήθηκαν. Είμαι χαρούμενη και ικανοποιημένη με τη σημερινή μου εμφάνιση”, δήλωσε η Σπανουδάκη.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις