Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Στον Ολυμπιακό ο Μουνιόθ! Νέο διετές συμβόλαιο στον Ισπανό τεχνικό

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος και θα παραμείνει προπονητής της ομάδας βόλεϊ των “ερυθρολεύκων” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θα παραμείνει προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, μετά και την εξαιρετική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας».

Ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε στο σάιτ του Ερασιτέχνη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας μας κ. Νίκο Μαντούβαλο για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό και για τις επόμενες σεζόν. Η συνεργασία μας ξεκίνησε πολύ καλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά και στην φιλοσοφία και τον κοινό τρόπο αντίληψης. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού! Η καρδιά μας θα συνεχίσει να χτυπά σε ερυθρόλευκο φόντο!»

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις