Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκινήθηκε ο Τσιτσιπάς! “Ήταν απίστευτο! Νιώθαμε ότι παίζαμε στην Αθήνα” – video

Συγκινήθηκε ο Τσιτσιπάς! “Ήταν απίστευτο! Νιώθαμε ότι παίζαμε στην Αθήνα” – video
ΦΩΤΟ twitter

Μια ανεπανάληπτη βραδιά πέρασαν στο Περθ της Αυστραλίας, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, αφού σε ένα γήπεδο γεμάτο Έλληνες, έκαναν δύο νίκες σε τρία παιχνίδια, με την ομάδα της Ελβετίας του Ρότζερ Φέντερερ, η οποία και κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο του Hopman Cup.

Συγκινημένος δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ και της Μπελίντα Μπέντσιτς, η οποία και ήρθε δίπλα στη φίλη του Μαρία Σάκκαρη, αλλά και μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες στις κερκίδες του αυστραλιανού κορτ.

«Δεν χρειάζονται λόγια. Ήταν τόσο συγκινητικό που το έκανα αυτό με τη Μαρία εδώ στο Περθ. Αν μου είχατε πει πως θα είχαμε δύο νίκες στους ομίλους με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ελβετία, θα σας έλεγα ψεύτη! Αλλά το κάναμε! Είναι απίστευτο. Πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους, νιώθαμε λες και παίζαμε στο σπίτι, λες και παίζαμε στην Αθήνα, το κοινό είναι εκπληκτικό… Τίποτα περισσότερο, είναι απλά εξωπραγματικό», τόνισε αμέσως μετά το ματς ο Τσιτσιπάς.

«Δεν ξέρω πώς τα κατάφερα», είπε η από την πλευρά της η Σάκκαρη για την επιστροφή επί του Φέντερερ, που χάρισε τη νίκη στην ελληνική ομάδα. «Νομίζω ότι έκανα δύο επιστροφές σε όλο το ματς όταν σέρβιρε ο Ρότζερ και η δεύτερη ήταν το ματς πόιντ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που κατάφερα να επιστρέψω δύο σερβίς του!», συμπλήρωσε εμφανώς ενθουσιασμένη η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια.

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά μετά το ματς

Οι δηλώσεις Τσιτσιπά και Σάκκαρη


 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις