Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Συγκινητικό μήνυμα Χάμιλτον για Σουμάχερ! Σαν σήμερα το ντεμπούτο του Γερμανού στην F1 – video

Συγκινητικό μήνυμα Χάμιλτον για Σουμάχερ! Σαν σήμερα το ντεμπούτο του Γερμανού στην F1 – video
ΦΩΤΟ twitter

Στις 25 Αυγούστου του 1991, ο νεαρός Μίκαελ Σουμάχερ έκανε ξαφνικά το ντεμπούτο του στη Formula 1, όπου και έγραψε ιστορία ως ο πολυνίκης του αθλήματος με 7 πρωταθλήματα οδηγών. Με αφορμή και αυτό το γεγονός, ο Λουίς Χάμιλτον έστειλε το δικό του “μήνυμα” στον άτυχο Γερμανό πιλότο.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο Λουίς Χάμιλτον αποθέωσε τον Μίκαελ Σουμάχερ και ευχήθηκε τα καλύτερα για την υγεία του, με αφορμή την επέτειο των 27 χρόνων από το ντεμπούτο του Γερμανού στη Formula 1.

Σαν σήμερα (25/08) του 1991, ο εφτάκις πρωταθλητής της F1, έκανε το ντεμπούτο του με την Jordan, εντελώς ξαφνικά, όταν ο οδηγός της ομάδας Μπερνάρ Γκασό, τιμωρήθηκε για επίθεση σε έναν ταξιτζή στο Λονδίνο.

Ο Σουμάχερ “άρπαξε” την ευκαιρία και απέδειξε όχι μόνο ότι άξιζε τη θέση, αλλά και ότι ήταν πιθανότατα ο καλύτερος πιλότος στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μετά το ατύχημα στην Ελβετία όμως, ο Γερμανός βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, γεγονός που οδήγησε έναν από τους διαδόχους του στη Formula 1, τον Λούις Χάμιλτον να στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα στον ήρωά του.

Η ανάρτηση του Χάμιλτον για τον Σουμάχερ

“Μίκαελ, πέρσι ήταν τιμή μου να ισοφαρίσω το ρεκόρ των pole position που κατείχες. Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψουν πώς ένιωσα να φτάσω σε ένα τέτοιο επίτευγμα ενός ανθρώπου που αποτελεί για μένα έμπνευση και ήρωα. Προσεύχομαι για σένα και την οικογένειά σου κάθε μέρα. Συνέχισε να παλεύεις, Μίκαελ”.

https://twitter.com/LewisHamilton/status/1033317913376292870

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις