Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκλονισμένοι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς! Φίλος τους στις φωτιές της Αττικής

Συγκλονισμένοι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς! Φίλος τους στις φωτιές της Αττικής
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε το σοκ που υπέστη από τις φωτιές στην Αττική που στέρησαν τη ζωή σε 94 συνανθρώπους μας, ανάμεσα στους οποίους θα μπορούσε να είναι και ένας φίλος και συναθλητής της. Προσπάθεια να σταθεί στο πλευρό του μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ένας συναθλητής και φίλος της Μαρίας Σάκκαρη και του Στέφανου Τσιτσιπά, κατάφερε την τελευταία στιγμή να σωθεί από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική και οι δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον βοηθήσουν.

Το γεγονός ανέδειξε η ίδια η Σάκκαρη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, όπου γνωστοποίησε και τα συναισθήματά της για το γεγονός ότι 94 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία με τις φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

«Την ημέρα που έφευγα από την Ελλάδα συνέβη η τραγωδία με τις φωτιές. Αισθάνθηκα θλίψη και αγανάκτηση για το γεγονός ότι εν έτει 2018 τόσος κόσμος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Μόνο πόνο μπορεί να νιώσεις απέναντι σε τόσο σκληρές καταστάσεις.

Μάλιστα, κάποιος φίλος μου κινδύνεψε, αλλά τελικά κατάφερε μέσω βάρκας να σωθεί και να σώσει την οικογένειά του και πολύ κόσμο ακόμη. Ένας συναθλητής μας έχασε, επίσης, το σπίτι του από τη φωτιά. Τραγικά πράγματα, ανήκουστα. Μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μάλιστα, συμφωνήσαμε να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό του συναθλητή μας που έχασε το σπίτι του. Οι εικόνες φρίκης ήταν έντονες. Μπαίνοντας στο αεροπλάνο, μού έρχονταν διαρκώς στον νου».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις