Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκλονίζει Αρχιεπίσκοπος για την υγεία του Σουμάχερ!”Έπιασα τα χέρια του και τον κοίταξα”

Συγκλονίζει Αρχιεπίσκοπος για την υγεία του Σουμάχερ!”Έπιασα τα χέρια του και τον κοίταξα”
ΦΩΤΟ twitter

Ο Αρχιεπίσκοπος Georg Gänswein έκανε λόγο για μια συναισθηματική επίσκεψη στο σπίτι του Μίκαελ Σουμάχερ το καλοκαίρι του 2018 και αποκάλυψε λεπτομέρειες γύρω από την κατάσταση της υγείας του 7 φορές πρωταθλητή της Formula 1.

Οι πληροφορίες για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, είναι ελάχιστες ακόμη και σχεδόν 5 χρόνια μετά το ατύχημά του στις Άλπεις, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, σε όσα αποκάλυψε ο Αρχιεπίσκοπος Georg Gänswein.

Ο Γερμανός ιερωμένος συνάντησε τον συμπατριώτη του πρωταθλητή της Formula 1, στο σπίτι του το καλοκαίρι του 2016 και μίλησε για εκείνες τις στιγμές στην εφημερίδα Bild.

Το πρόσωπο του Σουμάχερ έχει «γίνει λίγο πιο γεμάτο, αλλά κατά τα άλλα η εμφάνισή του δεν έχει αλλάξει”, υποστήριξε αρχικά ο Gänswein και συνέχισε «κάθισα απέναντι του, έπιασα τα δύο του χέρια και τον κοίταξα στα μάτια. Αισθάνεται ότι οι άνθρωποι που τον αγαπούν είναι γύρω του, φροντίζοντάς τον και, δόξα τω Θεώ, κρατούν το υπερβολικά περίεργο κοινό, μακριά», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος της Καθολικής εκκλησίας.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις