Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και Παυλόπουλου στην Εθνική Νέων πόλο! “Μας κάνατε περήφανους”

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη και Παυλόπουλου στην Εθνική Νέων πόλο! “Μας κάνατε περήφανους”
ΦΩΤΟ Intime

Θερμά συγχαρητήρια από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο δέχτηκε η Εθνική ομάδα Νέων στο πόλο μετά την κατάκτηση του δεύτερου σερί Παγκόσμιου τίτλου στο Κουβέιτ.

H Εθνική ομάδα Νέων στο πόλο κατέκτησε το δεύτερο σερί Παγκόσμιο τίτλο της στη διοργάνωση του Κουβέιτ επικρατώντας με 6-4 της Σερβίας στον τελικό της διοργάνωσης και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ήταν από τους πρώτους που συνεχάρησαν τους Έλληνες διεθνείς για αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεκριμένα, προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία έγραψε: “Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο Νέων! Παγκόσμιοι πρωταθλητές ξανά! Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για τις επιτυχίες σας”

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1208079221265960961

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ανέφερε: “Η νέα, λαμπρή, επιτυχία σας, η οποία σας καθιερώνει πλέον στην παγκόσμια κορυφή της υδατοσφαίρισης, χαράζει ταυτοχρόνως τον δρόμο σας για ένα εξίσου λαμπρό μέλλον. Οι επιδόσεις σας και το παράδειγμά σας μας κάνουν υπερήφανους. Θερμά συγχαρητήρια”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις