Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με Υφυπουργό Αθλητισμού

Συνάντηση ΠΑΣΑΠ με Υφυπουργό Αθλητισμού

Επίσημη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειαδη είχε την Τετάρτη 4.4.2018 αντιπροσωπεία του ΠΑΣΑΠ, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Β. Μηνούδη και τη Νομικό Σύμβουλο Φ. Μηνάκη.

Αφορμή για τη συνάντηση αποτέλεσε η συμμετοχή του ΠΑΣΑΠ στο ευρωπαϊκό προγραμμα PROtect Integrity Plus και η εισαγωγή από τη νέα σεζόν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, της εφαρμογής ανώνυμης καταγγελίας συμβάντος σχετικού με τη χειραγώγηση αγώνων, Red Button Application.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΑΠ ανέλυσαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης εφαρμογής και τον ενημέρωσαν για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του project. Δεδομένου ότι η χώρα μας δεν έχει δημιουργήσει Εθνική Πλατφόρμα για την χειραγώγηση των αγώνων, ζητήθηκε από τον Υφυπουργό να ορίσει η ΓΓΑ τον Φορέα αποδοχής των ενδεχόμενων καταγγελιών.

Παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν και αλλά θέματα που αφορούν στους Έλληνες πετοσφαιριστες και το άθλημα γενικότερα. Τέλος, ορίστηκε νέα συνάντηση μετά τις γιορτές, ώστε να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της μοναδικης, στα χρονικά για την Ελλάδα, συνεργασίας Συνδέσμου Αθλητών και Πολιτείας, ενάντια στην χειραγώγηση αγώνων.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις