Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τα δάκρυα του Γκάτλιν και η υπόκλιση σε Μπολτ [pics, vid]

Τα δάκρυα του Γκάτλιν και η υπόκλιση σε Μπολτ [pics, vid]

Τι κι αν ήταν το τελευταίο “κατοστάρι” του Μπολτ. Ο 35χρονος Τζάστιν Γκάτλιν έφυγε… σφαίρα προς το χρυσό, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου αλλά δεν παρέλειψε να υποκλιθεί στον κορυφαίο Τζαμαϊκανό σπρίντερ.

Ο Τζάστιν Γκάτλιν άφησε.. άναυδο το κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, αφού ο κόσμος δεν ήξερε πως να αντιδράσει σε αυτό που είδε.

Με χρόνο 9.92 ο Γκάτλιν … έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού και πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. ο Μπολτ απ’ την άλλη, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, αλλά όχι να ξεπεράσει τον Κόουλμαν, μένοντας στην τρίτη θέση στην κούρσα της “μιας ανάσας”.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν μοναδικές. Ο Γκάτλιν το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί και μόλις βρέθηκε μπροστά στον Μπολτ γονάτισε και υποκλίθηκε στον “τεράστιο” Τζαμαϊκανό.

https://twitter.com/Vanquay5/status/893940204511404032

https://twitter.com/officialdaddymo/status/893940791017521152

Ο Μπολτ πάντως έκανε στη συνέχεια κάτι σαν… γύρο θριάμβου, ευχαριστώντας τον κόσμο, που δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί. Όσον αφορά τον 35χρονο Γκάτλιν, η συγκίνηση της στιγμής και της επιτυχίας τον έκανε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του, αλλά πολύ γρήγορα το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του.

https://www.youtube.com/watch?v=fAHDnCq91Qk

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις