Κυριακή, 23 Ιουν.
26oC Αθήνα

Θλίψη για τον Γιώργο Ποζίδη! “Βαθιά οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο”

Θλίψη για τον Γιώργο Ποζίδη! “Βαθιά οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο”
ΦΩΤΟ intime

Στο πένθος έχει βυθίσει τον ελληνικό αθλητισμό, ο ξαφνικός θάνατος του Ολυμπιονίκη της Πάλης, Γιώργου Ποζίδη, με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να εκφράζουν κι αυτοί τη θλίψη τους για την απώλειά του.

Μόλις στα 63 του χρόνια, ο Ολυμπιονίκης της Πάλης, Γιώργος Ποζίδης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας θλίψη σε όλη την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό.

Για φτωχότερο αθλητισμό έκανε λόγο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση για να αποχαιρετήσει τον “γίγαντα” της πάλης.

Η ανάρτηση του Αυγενάκη

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών 

«Δυστυχώς η φετινή 1η Αυγούστου έμελλε να γεμίσει θλίψη το Ολυμπιακό Κίνημα. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατο του Ολυμπιονίκη της Πάλης Γιώργου Ποζίδη (6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες) σε ηλικία 63 ετών. Ο αγαπητός μας συνάδελφος είχε παραστεί και ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988, του 1992 και του 1996, ενώ διατέλεσε και Πρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης από το 2003 έως το 2004. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις