Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

“Τρελάθηκε” ο McGregor! Τα έχωσε στον άνετο Mayweather [vid]

“Τρελάθηκε” ο McGregor! Τα έχωσε στον άνετο Mayweather [vid]

O Conor McGregor είχε τρομερή ένταση στην τελευταία συνάντηση με τον Floyd Mayweather, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη “μάχη” τους στο ρινγκ. Αντίθετα, ο Mayweather ήταν κάτι παραπάνω από χαλαρός.

Ο ΜcGregor ανέβηκε στη σκηνή για να ζυγιστεί, βγάζοντας πολύ ενέργεια, σε αντίθεση με τον Mayweather, ο οποίος ήταν άνετος.

Ο Αμερικανός δεν απάντησε στις προκλήσεις του Ιρλάνδου, ο οποίος άρχισε να φωνάζει μπροστά του. Παρά το γεγονός ότι ο ΜcGregor άρχισε να του τα.. χώνει, ο Mayweather έμεινε ψύχραιμος, παρακολουθώντας σχεδόν ανέκφραστος τον αντίπαλο του.

Σχετικά με τη ζύγιση, ο McGregor ζυγίστηκε στα 69.3 κιλά ενώ  ο Mayweather ήταν στα 67.8 κιλά.

Από την πλευρά του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε θέση για τη μεγάλη μάχη του McGregor με τον Mayweather, εκτιμώντας ότι ο Ιρλανδός θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

“Εχεις έναν τύπο, που έχει κάνει μια καριέρα για πολλά χρόνια και αυτός είναι ο Mayweather. Από την άλλη έχουμε έναν άλλο τύπο που έχει μια πιο σύντομη καριέρα, αλλά έκανε τον εαυτό του μεγάλο όνομα (σ.σ. McGregor). Ό,τι είπε, το έκανε και σ’ αυτήν την περίπτωση το ΜΜΑ μπαίνει στην πυγμαχία”, ανέφερε και συνέχισε:

“Πριν είχαμε την πυγμαχία να προσπαθεί να μπει στο ΜΜΑ. Εγώ, ως τεράστιος φαν του ΜΜΑ, βλέπω αυτή τη μάχη… δεν ξέρω. Μπορεί να καταλήξει και στους δύο. Ο κόσμος προβλέπει ότι ο Mayweather θα νικήσει εύκολα, δεν τον πιστεύω. Είναι μια δύσκολη μάχη.  Ο McGregor έχει δύναμη, μπορεί να σε ρίξει νοκ άουτ από κάθε πλευρά και έχει αυτοπεποίθηση όπως εγώ. Είναι ο Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών και είμαι ο McGregor του ποδοσφαιρικού πλανήτη. θα νικήσει επειδή πιστεύει στον εαυτό του τόσο πολύ και όπως λέω, σε ό,τι κι αν κάνεις το πνευματικό μέρος είναι το 50%. Αν το έχεις αυτό, μπορείς να πετύχεις”, ανέφερε.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις