Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Τρόλαρε” Χατζηγεωργίου η Παπαχρήστου! Η ατάκα για το φινάλε του αγώνα

“Τρόλαρε” Χατζηγεωργίου η Παπαχρήστου! Η ατάκα για το φινάλε του αγώνα
ΦΩΤΟ intime

Η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη και μίλησε στη μικτή ζώνη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν τους αγώνες. Στο τέλος όμως έριξε και μία… επική ατάκα προς τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Σε πελάγη ευτυχίας ήταν μετά το τέλος του τελικού του τριπλούν στη Γλασκώβη, η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς έλαβε ένα ακόμη μετάλλιο στην καριέρα της, παρά τα προβλήματα τραυματισμών.

«Για δέκα μέρες απλά κούτσαινα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη μικτή ζώνη και τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου από την ΕΡΤ, πριν τον… τρολάρει για μία από τις γνωστές ατάκες του στο μπάσκετ.

Οι δηλώσεις της Παπαχρήστου

«Έβγαλα από το μυαλό μου και ήρθα με ρίσκο. Έλεγα ότι θα βγάλω δύο τρία άλματα με το μαχαίρι στα δόντια. Και το έκανα. Έχω την εμπειρία να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις. Βοήθησε και το σώμα μου. Έκανα ακριβώς ότι μου είπε ο προπονητής μου και ο κύριος Χίσσας (γιατρός ΣΕΓΑΣ) και πήγα βήμα βήμα. Ήθελα να κάνω άλμα στα 14,80μ., όχι μόνο 14,50μ. Το λέει η καρδιά μου. Είναι η ζωή μου το τριπλούν. Ήταν το πιο δύσκολο μετάλλιο και γι’ αυτό το ευχαριστήθηκα πολύ».

Στο τέλος όμως, “πέταξε” γελώντας και την ατάκα της στον δημοσιογράφο, λέγοντας: «το φινάλε στο τριπλούν ήταν χιτσκοκικό».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις