Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Αυστηρό μήνυμα στους… οπαδούς της εξέδρας στο Australian Open!

Τσιτσιπάς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Έλληνες οπαδοί στηρίζουν με πάθος τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Australian Open. Παρόλα αυτά, η ατμόσφαιρα… ποδοσφαιρικού γηπέδου που δημιουργούν στους αγώνες είναι ένα θέμα για το οποίο ο “Tsitsi-fast” κλήθηκε να σχολιάσει.

Η… συντηρητική ατμόσφαιρα που επικρατεί στους αγώνες τένις έρχεται για μια ακόμη φορά σε κόντρα με την ελληνική “τρέλα” και αναγκάζει τον Στέφανο Τσιτσιπά να στείλει μήνυμα προς τους Έλληνες που τον υποστηρίζουν -από τις εξέδρες- στο Australian Open.

Στην πρώτη συνέντευξη του, μετά την έναρξη του τουρνουά και τη νίκη του στον πρώτο γύρο του Grand Slam, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κλήθηκε να μιλήσει για την “ενέργεια” που του έδωσε ο κόσμος από την εξέδρα, αλλά και τα… όρια που κάποιες φορές ξεπερνά.

Australian Open: Με Κολσράιμπερ ο Τσιτσιπάς! Ντεμπούτο τα ξημερώματα για Σάκκαρη

“Δυο είδη υποστήριξης μπορούν να υπάρξουν σε έναν αγώνα. Το ένα είναι να στραφούν εναντίον του αντιπάλου σου. Το άλλο είναι να δείξουν προς το πρόσωπό σου αληθινά καλή -χωρίς ακρότητες- υποστήριξη. Μου αρέσει να έρχονται και να με υποστηρίζουν, γιατί αυτό φέρνει πολλά θετικά στο παιχνίδι μου. Δεν ξέρω γιατί θέλουν να το παρατραβάνε κάποιες φορές. Μπορεί ο αντίπαλος να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει εκεί έξω και τι λένε τα συνθήματα, αλλά από την πλευρά τους, πιστεύω πως θα έπρεπε να δείχνουν λίγο περισσότερο σεβασμό στους αντιπάλους. Αυτό είναι όλο. Μπορούν να κάνουν αυτό που κάνουν, αλλά με περισσότερο σεβασμό” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσιτσιπάς.

Όσο για το αν του αποσπούν την προσοχή τα συνθήματα στα Ελληνικά που δεν περιμένει, ο Στέφανος είπε: “Λίγο, ναι. Θυμίζει ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι μια συμπεριφορά που δεν ανήκει στο τένις. Θα πρέπει να μείνει στο ποδοσφαιρικό και όχι στο τενιστικό γήπεδο.”

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις