Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Για την πρωτιά του ομίλου στο ATP Finals o Στέφανος!

Τσιτσιπάς – Ναδάλ: Για την πρωτιά του ομίλου στο ATP Finals o Στέφανος!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα (15/11, 16:00 NewsIt.gr, CosmoteSport 6) τον Ράφαελ Ναδάλ για το ATP Finals στο Λονδίνο, στο τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου που θα κρίνει και την πρώτη θέση σε αυτόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά, αντιμετωπίζει σήμερα (15/11, 16:00 NewsIt.gr, CosmoteSport 6) τον Ράφαελ Ναδάλ που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για εξασφαλίσει την πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος προκρίθηκε χθες (14/11) εις βάρος του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ελληνας τενίστας, έχει ήδη προκριθεί όπως αναφέραμε αλλά μπορεί να τερματίσει πρώτος ακόμη και σε περίπτωση ήττας. Αυτό θα συμβεί αν ο Ζβέρεφ να κερδίσει τον Μεντβέντεφ, στο άλλο ματς του ομίλου που θα διεξαχθεί στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Ο όποιος πάντως καταλήξει στη δεύτερη θέση του ομίλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ντομινίκ Τιμ στα ημιτελικά.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς  έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες στις αναμετρήσεις του με το Ναδάλ αλλά η μοναδική του νίκη  ήταν ιδιαίτερη καθώς είχε έρθει στο… σπίτι του Ισπανού, στα ημιτελικά του Masters της Μαδρίτης.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις