Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έπεσε μαχόμενη η Σάκκαρη – Εκτός τελικού από την Πλίσκοβα

Έπεσε μαχόμενη η Σάκκαρη – Εκτός τελικού από την Πλίσκοβα
ΦΩΤΟ Reuters

Μεγάλες ημέρες ζει το ελληνικό τένις, έχοντας δύο αθλητές του στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia που γίνεται στη Ρώμη.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε τη… μάχη του, αλλά ηττήθηκε από τον “μεγάλο”, Ράφα Ναδάλ.
Ακολουθεί ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη στο μονό των γυναικών, κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός αυτή το φορά κόντρα στον Ράφα Ναδάλ και έμεινε εκτός τελικού του Internazionali BNL d’ Italia που γίνεται στη Ρώμη, χάνοντας με 2-0 σετ.

Τώρα όμως ήρθε η σειρά της Μαρίας Σάκκαρη, στο τουρνουά της Ρώμης, κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE των ημιτελικών των δύο Ελλήνων αθλητών

 

 

Σε τρομερή κατάσταση η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της, παίζει εντυπωσιακό τένις και ξεπερνάει τον τελευταίο καιρό οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά της. Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, μετά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το No 7 της παγκόσμιας κατάταξης είναι το φαβορί, αλλά το μάτι της Σάκκαρη γυαλίζει, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να μην καταλαβαίνει από ισχυρούς αντιπάλους τις τελευταίες εβδομάδες.

Ακόμα και να χάσει η Σάκκαρη, το πρωί της Δευτέρας θα είναι τουλάχιστον στην 28η θέση, ενώ εάν πάρει την πρόκριση στον τελικό τότε μπορεί να βρεθεί στην 24η θέση ή ακόμα ψηλότερα εάν κατακτήσει το τρόπαιο. Η ψηλότερη θέση στην οποία έχει βρεθεί ποτέ η Σάκκαρη είναι η 29.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις