Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Ο ΜάκΕνρο σχολίασε τις βρισιές του! “Επιτέλους, κάποιος συνεχίζει την κληρονομιά μου” – video

Τσιτσιπάς: Ο ΜάκΕνρο σχολίασε τις βρισιές του! “Επιτέλους, κάποιος συνεχίζει την κληρονομιά μου” – video

Ο θρύλος του τένις, Τζον ΜάκΕνρο, αποθέωσε για ακόμα μία φορά τον Στέφανο Τσιτσιπά. Τι δήλωσε για τις βρισιές του Έλληνα τενίστα στο παιχνίδι με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Ο Τζον ΜάκΕνρο έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Eurosport με τίτλο “The Commissioner of Tennis”.

Ο 59χρονος Αμερικανός παλαίμαχος τενίστας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα πρωταθλητή, ενώ δήλωσε… συγκινημένος για τις βρισιές του Τσιτσιπά, όταν επιτέθηκε στον επόπτη στο παιχνίδι με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

“Στην ελληνική μυθολογία οι Θεοί δεν μπορούν να γκρεμιστούν από έναν άνθρωπο. Στην τενιστική μυθολογία ο Θεός μπορεί να γκρεμιστεί από έναν Έλληνα θνητό. Συνέβη στον τέταρτο γύρο του Australian Open και το παράξενο είναι πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς λάτρευε τον Ελβετό Θεό για ολόκληρη τη ζωή του.

Δεν δίστασε όμως όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει το ρολόι στον Ρότζερ. Ίσως να παρασύρθηκα λίγο όταν μιλούσα για την “αλλαγή φρουράς” και ξέρω πως ο Ρότζερ δεν το πήρε και τόσο καλά. Θεέ, συγχώρεσέ με. Όμως πρέπει να αντιληφθείς πως αυτός ο δασύτριχος έφηβος είναι περίπτωση.

Και τώρα είναι στα ημιτελικά. Δεν είναι σίγουρα ο τυπικός παίκτης της νέας εποχής. Εκτός των κορτ δεν ξοδεύει το χρόνο του παίζοντας Fortnite με τους φίλους του. Αντίθετα, του αρέσει να φτιάχνει σύντομες ταινίες για τα ταξίδια που κάνει. Δεν μιλάμε εδώ για τον Στίβεν Σπίλμπεργκ εδώ αλλά είναι όντως δημιουργικός.

Ο Στέφανος είναι και επηρεασμένος από τη φιλοσοφία, γεγονός που είναι φυσιολογικό όταν έχεις γεννηθεί στη χώρα του Πλάτωνα και του Σωκράτη. Είδα αυτό στο λογαριασμό του στο Twitter: “Σκόπευσε το φεγγάρι, αν αστοχήσεις, ίσως πετύχεις ένα αστέρι”. Αγαπητέ Στέφανε, το είδα αυτό στην κρεβατοκάμαρα της κόρης μου όταν ήταν 12. Φαντάζομαι πως αυτή είναι περισσότερο φιλοσοφία της κουζίνας και όχι Πλάτωνας αλλά θα πρέπει να αρχίσεις από κάπου, έτσι δεν είναι;

Πάντως ο Στέφανος φιλοσοφεί λιγότερο τα πράγματα όταν βγάζει τον θυμό του στο κορτ. Είναι όμως έξυπνος, το κάνει στα Ελληνικά. Όταν διάβασα τη μετάφραση της επίθεσης που έκανε στον επόπτη γραμμής, έκλαψα. Αυτά ακριβώς έλεγα κι εγώ πριν από χρόνια! Επιτέλους κάποιος είναι πρόθυμος να συνεχίσει την κληρονομιά μου“, είπε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο θρύλος του τένις.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις