Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Ο Τιμ “κράτησε” τον Έλληνα τενίστα στο Νο 6!

Τσιτσιπάς: Ο Τιμ “κράτησε” τον Έλληνα τενίστα στο Νο 6!
Reuters

Η πρόκριση του Ντόμινικ Τιμ στον τελικό του Roland Garros δεν άφησε τον Στέφανο Τσιτσιπά να ανεβεί στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης στους άνδρες.

Με την πρόκριση του στον τελικό του Roland Garros, ο Ντόμινικ Τιμ “προστάτευσε” τους βαθμούς που είχε κερδίσει στο περσινό τουρνουά του Παρισίου, όταν είχε και πάλι φτάσει στο ίδιο σημείο.

Roland Garros: Ο Τιμ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς μετά από «μαραθώνιο» ημιτελικό!

Έτσι, στη νέα κατάταξη της ATP που θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα (10.06.2019) -που θα δημοσιευτεί με την ολοκλήρωση του τουρνουά- ο Τιμ θα κρατήσει την 4η θέση, αφήνοντας στην 5η τον Σάσα Σβέρεφ -ο οποίος αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Roland Garros– και στην 6η τον Στέφανο Τσιτσιπά που αποκλείστηκε στον γύρο των “16”.

Να αναφέρουμε ότι ο Τσιτσιπάς πλέον κοιτάζει τα τουρνουά στο γρασίδι, με αποκορύφωμα το Wimbledon (1-14/7), όπου θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του στο γρασίδι.

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του άμεσα, από το Libema Open στο ‘s-Hertogenbosch της Ολλανδίας, όπου θα είναι στο Νο1 του ταμπλό.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις