Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Οι ώρες των αυριανών αγώνων τους στο Australian Open

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Οι ώρες των αυριανών αγώνων τους στο Australian Open

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη βρίσκονται στο δεύτερο γύρο του Australian Open και δίνουν τον επόμενο τους αγώνα το πρωί της Τετάρτης (22.01.2020).

O Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να έχει εύκολο έργο και στο δεύτερο γύρο του Australian Open, αφού θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κολσράιμπερ, που βρίσκεται στο Νο79 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την επίσημη ιστοσελίδα του αυστραλιανού Grand Slam, ο αγώνας του Έλληνα τενίστα θα γίνει περίπου στις 6 το πρωί της Τετάρτης, στο τρίτο μεγαλύτερο court του Melbourne Park, τη Melbourne Arena

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα βρεθεί στην τρίτη αναμέτρηση της ημέρας που θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο, μετά από αυτές των Γκόργκες – Μάρτιτς και Γκάουφ – Κιρστέα.

Όσον αφορά τη Μαρία Σάκκαρη (Νο 23 στον κόσμο), θα παίξει 2-3 ώρες αργότερα από τον Τσιτσιπά, με τη Νάο Χιμπίνο (Νο 103 στην παγκόσμια κατάταξη). Η Ελληνίδα τενίστρια θα μπει στο Court 8 όταν ολοκληρωθούν τα ματς Σάρμα – Κονταβέιτ (02.00), Ρισκ – Ζου και Σβάρτσμαν – Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις