Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Συγκλονίζει η γιαγιά του! “Είμαι τυφλή και δεν μπορώ να τον καμαρώσω”

Τσιτσιπάς: Συγκλονίζει η γιαγιά του! “Είμαι τυφλή και δεν μπορώ να τον καμαρώσω”
ΦΩΤΟ Reuters

Η γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά, Σταυρούλα, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. “Δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου”, δηλώνει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία στο Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας μεταξύ άλλων και τον Ρότζερ Φέντερερ, με το όνομα του να κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες μέρες.

Η οικογένεια του πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μόνο που η γιαγιά του νεαρού πρωταθλητή δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε την επιτυχία του εγγονού της, αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Η κυρία Σταυρούλα μίλησε στην Espresso κι αποκάλυψε ότι έχει χάσει το φως της.

“Δεν βλέπουν τα ματάκια μου, παιδί μου και δεν μπορώ να χαρώ την επιτυχία του εγγονού μου. Έχω χάσει το φως μου εδώ και πέντε χρόνια. Παρηγορήθηκα όμως όταν μου τηλεφώνησε ο εγγονός μου και μου είπε: “Γιαγιά μου, θα έρθω γρήγορα, μην ανησυχείς”, δήλωσε μεταξύ άλλων στον δημοσιογράφο η γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά, η οποία μένει μόνιμα στο χωριό Προάστιο Καρδίτσας.

Όσο για το πως έχασε την όραση της, τόνισε: «Είχα πίεση στα μάτι, μετά έπαθα άλλα πράγματα κι έτσι έχασα το φως μου. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη του Στέφανου. Δεν μπορώ να δω στην τηλεόραση τι έχει καταφέρει. Μόνο τη φωνή του ακούω και δακρύζω από υπερηφάνεια”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις