Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Σύστησε στον… πλανήτη την οικογένεια και τη “μασκότ” του! video

Τσιτσιπάς: Σύστησε στον… πλανήτη την οικογένεια και τη “μασκότ” του! video

Ο Τσιτσιπάς “τρελαίνει” κόσμο με τα κατορθώματα του στο Australian Open, αλλά πίσω από αυτή την επιτυχία υπάρχει η στήριξη της οικογένειας. Ο Έλληνας τενίστας παρουσίασε σε όλο τον πλανήτη τα αγαπημένα του πρόσωπα, μιλώντας μετά το τέλος του νικηφόρου του προημιτελικού με τον Μπαουτίστα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε αρχικά το πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτόν που είχε στο πλευρό του την οικογένειά του και στη συνέχεια τους σύστησε έναν προς έναν, κάνοντας ειδική αναφορά στη… μασκότ του μπουθ του, τη μικρή του αδερφή!

“Είναι καλό που τους είχα εδώ. Δεν είχα παλιά την ευκαιρία να ταξιδέψω μαζί τους. Είναι πολύ όμορφο που τους έχω εδώ, να με υποστηρίζουν και να νιώθω ότι είμαι κοντά στο σπίτι μου. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να ζητήσω και εύχομαι να μπορούσα να το κάνω πιο συχνά.

Το κορτσάκι εκεί είναι η μασκότ του μποξ. Είναι η Ελισάβετ, η μικρή μου αδελφή. Ο ατζέντης μου ο Νικ, που κάνει σκληρή δουλειά για εμένα. Ο κύριος Πάτρικ Μουράτογλου. Ο αδελφός μου Πέτρος Τσιτσιπάς. Ο γυμναστής μου, ο φυσιοθεραπευτής μου. Αριστερά ο πατέρας μου Απόστολος και η μητέρα μου Τζούλια” ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις