Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Τα έσοδα από το… σουβλάκι του υπέρ των πυρόπληκτων! video

Τσιτσιπάς: Τα έσοδα από το… σουβλάκι του υπέρ των πυρόπληκτων! video
ΦΩΤΟ Reuters

Το διάσημο σουβλάκι “Τσιτσιπάς” στην Αυστραλία έγινε ξανά… viral, μετά την απόφαση των ιδιοκτητών της ελληνικής ταβέρνας να δώσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις του για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Οι περσινές εμφανίσεις του Τσιτσιπά στην Αυστραλία και η νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ προκάλεσαν παροξυσμό στους Έλληνες της Αυστραλίας και ένας από αυτούς δημιούργησε ένα σουβλάκι με το όνομά του σε γνωστή ταβέρνα της Μελβούρνης.

Ο ίδιος ο Στέφανος ήταν αυτός που διάλεξε τα υλικά και επικοινώνησε το γεγονός μέσα από τα social media, γεγονός που έκανε viral το εν λόγω σουβλάκι. Οι πωλήσεις του “εκτοξεύθηκαν” από τους Έλληνες ομογενείς και η οικογένεια Παππασάββα που “κρύβεται” πίσω από αυτές, αποφάσισε να προσφέρει πίσω στην κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, όλα τα έσοδα από την πώληση του “Tsitsipas Souvlaki” θα διατεθούν στην CFA (Country Fire Authority) και στην Wildlife Victoria για την υποστήριξη της Αυστραλία στην προσπάθεια αντιμετώπισης των φονικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει τη χώρα.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις