Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: “Τιμή μου να εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα”

Τσιτσιπάς: “Τιμή μου να εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά την Εθνική Ομάδα στο Davis Cup και δήλωσε περήφανος για το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την Ελλάδα.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής ανδρών, ενόψει των αγώνων για το Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, που θα διεξαχθούν στο Tatoi Club, από τις 11 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστα θα πάρει μέρος στους αγώνες, εκπροσωπώντας για πρώτη φορά την Ελλάδα στο Davis Cup και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για αυτή την προοπτική.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

“Ευχαριστώ την Ομοσπονδία και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά. Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, που μας έχουν βοηθήσει πολύ, να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, που είναι πολύ δυναμική και σταθερή, και τους συμπαίκτες μου. Είναι ένα σημαντικό event για την Ελλάδα. Εγώ θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στο Davis Cup κι αυτό είναι κάτι καινούριο και άρα κάτι φρέσκο για μένα”.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις