Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Το… πανηγύρισαν στην ΑΕΚ! Συγχαρητήρια από “κιτρινόμαυρους”, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Τσιτσιπάς: Το… πανηγύρισαν στην ΑΕΚ! Συγχαρητήρια από “κιτρινόμαυρους”, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε επί του Ρότζερ Φέντερερ και οι παίκτες της ΑΕΚ, ομάδα που υποστηρίζει, παρακολούθησαν την προσπάθεια του και… χάρηκαν με την επιτυχία του. Συγχαρητήρια από την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ υποδέχονται απόψε τον Αστέρα Τρίπολης (19:30) αλλά.. βγήκαν για λίγο εκτός κλίματος αγώνα, για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Οι ποδοσφαιριστές της ‘Ένωσης παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά της προσπάθειας του Έλληνα τενίστα και πανηγύρισαν για τη νίκη του.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε μια φωτογραφία των πανηγυρισμών τους, μαζί με τις ευχές της στον Τσιτσιπά. “Το ξέσπασμα στο ξενοδοχείο της αποστολής για την ιστορική νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ! Στέφανε, έκανες υπερήφανη όλη την Ελλάδα! Ζήσε το όνειρό σου”, γράφει χαρακτηριστικά η δημοσίευση της Ένωσης.

Ακολούθησε το εξής μήνυμα από την ΚΑΕ ΑΕΚ: “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ «Ενωσίτη» Στέφανε Τσιτσιπά, συγχαρητήρια Μεγάλε Έλληνα! (για το θρίαμβο και επί του μυθικού Ρότζερ Φέντερερ στο Αυστραλιανό Open)”.

Συγχαρητήρια στον Τσιτσιπά έσπευσε να στείλει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Συγχαρητήρια Στέφανε για έναν εκπληκτικό αγώνα σήμερα και την μεγάλη σου πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open! Είμαστε όλοι περήφανοι για εσένα”.

Τον Στέφανο Τσιτσιπά συνεχάρη κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. “Συγχαρητήρια Στέφανε Τσιτσιπά! Κρατάς ψηλά την Ελληνική σημαία!”, ήταν το μήνυμα των “πρασίνων”.

https://twitter.com/paobcgr/status/1086979274316435456

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις