Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

US Open – Σάκκαρη: Πρόκριση με ανατροπή! Και τώρα… Μπάρτι

US Open – Σάκκαρη: Πρόκριση με ανατροπή! Και τώρα… Μπάρτι
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Πενγκ στο δεύτερο γύρο του US Open, αλλά στη συνέχεια βελτίωσε την απόδοσή της και τελικά πήρε μία άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου την περιμένει ξανά η Άσλεϊ Μπάρτι.

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή, η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του US Open, αποκλείοντας με 2-1 (5-7, 6-4, 6-2) σετ τη Σουάι Πενγκ, σε ένα ματς που συνεχίστηκε σήμερα (29/08) μετά τη χθεσινή διακοπή στο 1-1 γκέιμ.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δέχθηκε μπρέικ με το… καλημέρα στο τρίτο γκέιμ (πρώτο της ημέρας), αλλά “απάντησε” λίγο μετά και έτσι το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι μπρέικ, όπου η Κινέζα αθλήτρια επικράτησε με 7-5, κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη ξεκίνησε με δικό της μπρέικ, αλλά δέχθηκε αμέσως την ισοφάριση για να κάνει η ίδια και τρίτο μπρέικ και να “κλείσει” το σετ στο 6-4, ισοφαρίζοντας τον αγώνα.

Αυτός κρίθηκε έτσι στο τρίτο και τελευταίο σετ, όπου όμως η Ελληνίδα αθλήτρια έδειξε την ανωτερότητά της, φθάνοντας άνετα στο 5-0, πριν πανηγυρίσει τελικά την πρόκρισή της, με το τελικό 6-2.

Η Σάκκαρη βρίσκεται πια στον τρίτο γύρο του US Open, όπου όμως θα βρει απέναντί της το Νο2 του κόσμου, τη… φίλη της Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία την απέκλεισε με 2-1 σετ, στο προηγούμενο τουρνουά του Σινσινάτι.

 

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις