Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Βόμβα” μεγατόνων από τη Σάκκαρη! Απέκλεισε την Κβίτοβα – videos

“Βόμβα” μεγατόνων από τη Σάκκαρη! Απέκλεισε την Κβίτοβα – videos
ΦΩΤΟ twitter

Τι κι αν ξεκίνησε το όπεν της Ρώμης από τα προκριματικά, η Μαρία Σάκκαρη είναι στην καλύτερη φόρμα της καριέρας της και δεν την σταματάει τίποτα! Έκανε μάλιστα τη μεγαλύτερη έκπληξη του τουρνουά, αποκλείοντας το Νο5 του κόσμου, την Τσέχα Κβίτοβα και συνεχίζει για τον… τίτλο!

“Βόμβα” μεγατόνων από τη Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά της Ρώμης, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια απέκλεισε μέσα σε μία ημέρα τόσο το Νο16, όσο και το Νο5 του κόσμου και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας (Ν039) επιβεβαίωσε την εκπληκτική της φόρμα και παίζοντας φανταστικά σε όλο το ματς επικράτησε με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 4-0) της Πέτρα Κβίτοβα (κάτοχος δύο Γουίμπλετον!), φθάνοντας τις 10 νίκες στα τελευταία 11 ματς.

Η Τσέχα ξεκίνησε δυναμικά και πήρε τα τρία πρώτα γκέιμ, αλλά η Σάκκαρη απάντησε με δικό  της 3-0 και έκανε μπρέικ την κατάλληλη στιγμή στο πρώτο σετ, παίρνοντας το προβάδισμα με 6-5 και σερβίροντας για το 1-0.

Έφθασε μάλιστα κοντά σε… περίπατο, αφού παρά το τυχερό μπρέικ που δέχθηκε από την αντίπαλό της στο 4ο σετ (με δύο φιλέ!) “απάντησε” με δικό της μπρέικ και “πάλεψε” μέχρι τέλους το δεύτερο σετ, χάνοντάς το τελικά οριακά με 7-5.

Στο τρίτο και κρίσιμο σετ όμως, ήταν “καταιγιστική” από την αρχή και έφθασε στο 4-0 με δύο μπρέικ, πριν αναγκάσει ουσιαστικά σε αποχώρηση της αντίπαλό της. Η αργυρή ολυμπιονίκης του Ρίο είχε μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και έτσι αποφάσισε να εγκαταλείψει στη μέση του σετ, μετά από μία δύσκολη ημέρα που επιβάρυνε σωματικά όλους τους αθλητές. Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα τενίστρια, η Γαλλίδα Μαντένοβιτς, άλλοτε Νο10 του κόσμου και νυν Νο63.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις