Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Βόμβα” στο US Open! Εκτός προημιτελικών ο Φέντερερ

“Βόμβα” στο US Open! Εκτός προημιτελικών ο Φέντερερ
ΦΩΤΟ Reuters

Νέα μεγάλη έκπληξη στο US Open. Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά, καθώς ηττήθηκε από τον Τζον Μίλμαν, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 55 της παγκόσμιας κατάταξης.

US Open των εκπλήξεων είναι το φετινό, καθώς ακόμα μία “βόμβα” έσκασε τα ξημερώματα στη διοργάνωση. Ο Ρότζερ Φέντερερ, Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, ηττήθηκε 3-6, 7-5, 7-6 (9/7), 7-6 (7/3), από τον Αυστραλό, Τζον Μίλμαν (No 55) κι έμεινε εκτός προημιτελικών.

Ο Φέντερερ έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το 21ο γκραν σλαμ του, με τον Μίλμαν να κάνει την υπέρβαση και να προκρίνεται στους “8”, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αποκλείστηκε και η Σαράποβα

Στο μεταξύ, εκτός συνέχειας στο US Open έμεινε η Μαρία Σαράποβα, καθώς ηττήθηκε από την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο με 6-4, 6-3. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια που βρίσκεται στο Νο 22 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν κατάφερε ν΄ αντισταθεί στην Ναβάρο (Νο 24) που συνεχίζει την πορεία της για τα ημιτελικά, με «εμπόδιο» την Αμερικανίδα, Μάντισον Κέϊς (Νο 14).

Αξίζει να σημειωθεί, πως η 31χρονη Σαράποβα -που έχει κατακτήσει πέντε Γκραν Σλαμ στην καριέρα της- δεν έχει προκριθεί στα προημιτελικά κάποιου σημαντικού τουρνουά, από την ημέρα που επέστρεψε στα κορτ μετά την τιμωρία της για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις