Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Άλμα πλέι-οφ για τον Παναιτωλικό! Απίθανο αυτογκόλ του Κουτρομάνου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλο το ματς κόντρα στον ΟΦΗ, δεν πτοήθηκε από το απίθανο αυτογκόλ του Κουτρομάνου μετά το λάθος του Στεφανάκου και έφτασε στην άνετη νίκη με 3-1.

Ο ΟΦΗ που έμαθε την τελευταία στιγμή ότι θα αγωνιστεί στο ματς, ξεκίνησε πολύ άσχημα και ο Παναιτωλικός κυριάρχησε απόλυτα στην αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Αγριμάκη να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στο 18′ η ομάδα του Αγρινίου είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μύγα και η… λύτρωση ήρθε στο 34′. Ο Φωτάκης έφτιαξε τη φάση, οι κόντρες ευνόησαν τον Κέβιν ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε εσωτερικές αλλαγές αλλά ο ΟΦΗ είχε μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το σουτ του Ροβίθη που έφυγε άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία απίστευτη φάση. Ο Κουτρομάνος γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακά του αλλά ο Στεφανάκος έχασε το κοντρόλ και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του. Αυτό πάντως δεν πτόησε τους γηπεδούχους αφού στο 51′ ξαναπήραν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Κούσα μετά από κόρνερ του Φωτάκη.

Ο Παναιτωλικός δεν σταμάτησε εκεί και με τον Κέβιν να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 31 βαθμούς και κάνουν ευρωπαϊκά όνειρα.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν (76′ Σκαραμοτσίνο), Κούσας (82′ Μαλεζάς ), Μπεχαράνο, Άλβες, Καπέλ, Μαρτίνες, Μύγας (70′ Παπουτσογιαννόπουλος), Εντζεγκέλε, Φωτάκης.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Τριποτσέρης, Μπανούσης (83′ Κάλαϊτζιτς  ), Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (69′ Μανιδάκης), Ροβίθης, Φερνάντεθ, Λαμπρόπουλος, Στάθης, Μαραθιανός, Μακρής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε