Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλμέιδα για μεταγραφές ΑΕΚ: «Με Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ η ομάδα είναι πλήρης»

Αλμέιδα για μεταγραφές ΑΕΚ: «Με Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ η ομάδα είναι πλήρης»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τις νέες μεταγραφικές προσθήκες της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι το ρόστερ της ομάδας θεωρείται πλέον πλήρες.

Η ΑΕΚ λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών προχώρησε σε δυο σημαντικές προσθήκες, με την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού Φαν Βέερτ αλλά και την σπουδαία μεταγραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Σιντιμπέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Ο Ματίας Αλμέιδα, τρίβει πλέον τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει την ομάδα του να είναι ολοκληρωμένη σε όλες τις θέσεις, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε αυτό σε δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

«Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που ήδη είχαμε. Ο ένας είναι σκόρερ, είναι παίκτης περιοχής, εκεί είναι επικίνδυνος. Οπότε μας δίνει μια άλλη επιλογή σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που είχαμε. Σε ό,τι αφορά τον Σιντιμπέ, είναι δυναμικός, είναι έμπειρος. Έχει νοοτροπία νικητή γιατί κατάφερε να σηκώσει εκείνο… το χρυσό τρόπαιο που ζυγίζει έξι κιλά», ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε:
«Οπότε, ελπίζουμε να μας μεταδώσει τα συναισθήματά του. Ελπίζουμε και οι δύο να προσαρμοστούν γρήγορα στο σύστημά μας. Με αυτούς τους δύο παίκτες, η ομάδα είναι ολοκληρωμένη σε όλες τις γραμμές. Πρακτικά, έχουμε δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Και τώρα εξαρτάται από εμένα, να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στην επιλογή για το ποιος θα παίζει. Υπάρχει ο ανταγωνισμός που χρειάζεται μία ομάδα, η οποία θέλει να παλέψει για σημαντικά πράγματα»,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις