Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλβέρτης και Διαμαντίδης για Ολυμπιακό: “Ήταν επιλογή του – Επηρεάζει το προϊόν”

Αλβέρτης και Διαμαντίδης για Ολυμπιακό: “Ήταν επιλογή του – Επηρεάζει το προϊόν”
Intime.gr

Οι δύο “θρύλοι” του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, αναφέρθηκαν στην απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League.

Μιλώντας για την Basket League και τα προβλήματα που υπάρχουν, οι δύο νέοι G.M. της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης, αναφέρθηκαν στην απουσία του Ολυμπιακού από την Α1.

Ο… νέος Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε! “Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε” (video)

Πιο συγκεκριμένα, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε : “Σε ό,τι αφορά στην απουσία του Ρεθύμνου και του Ηφαίστου, είναι κάτι που προέκυψε και λόγω συνθηκών. Καλό θα ήταν να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να είναι εδώ. Για τον Ολυμπιακό, πρόκειται για δική του απόφαση, που σίγουρα επηρεάζει το προϊόν. Εμείς κοιτάμε την επόμενη σεζόν μας. Είναι κάποια πράγματα που είναι εκτός από τα δικά μας χέρια”.

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Παππάς! Συμφωνία με Φόστερ

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέφερε: “Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν είναι όμορφο ότι φεύγουν κάποιες ομάδες από το πρωτάθλημα. Λόγω των καταστάσεων δεν κατέστη δυνατό να είναι το πρωτάθλημα, όπως το θέλουμε. Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, θα συμφωνήσω με τον Φραγκίσκο, έχει πάρει μια απόφαση που είναι δική τους. Δεν είναι κάτι που μπορούμε να επηρεάσουμε ή μας αφορά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις