Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άμπελ Φερέιρα: Ήρθα να γίνω πρωταθλητής με την Παλμέιρας και να φωτογραφηθώ με τον Ρονάλντο

Άμπελ Φερέιρα: Ήρθα να γίνω πρωταθλητής με την Παλμέιρας και να φωτογραφηθώ με τον Ρονάλντο
youtube_grab

Η Παλμέιρας κατέκτησε για 12η φορά στην Ιστορία της το πρωτάθλημα Βραζιλίας, χάρη στο εκτός έδρας 1-1 με την Κρουζέιρο. Ο Άμπελ Φερέιρα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, τόσο για τον τίτλο της ομάδας που προπονεί, όσο και για τη συνάντησή του με τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ρονάλντο.

Ο Άμπελ Φερέιρα αναδείχθηκε ξανά πρωταθλητής Βραζιλίας με την Παλμέιρας, υπερασπιζόμενος τον τίτλο του 2022. Το παιχνίδι με την Κρουζέιρο -ομάδα ιδιοκτησίας ου θρυλικού Ρονάλντο- του έδωσε τον τίτλο αλλά και μια σημαντική συνάντηση με τον θρυλικό Ρονάλντο.

Αφού πήρε το μετάλλιο του πρωταθλητή Βραζιλίας, ο Άμπελ Φερέιρα συνάντησε το “Φαινόμενο” και -γεμάτος χαμόγελο- τον αγκάλιασε και είπε μπροστά στις κάμερες: “Σήμερα ήρθα για δύο πράγματα εδώ, να γίνω πρωταθλητής και να φωτογραφηθώ μαζί σου. Σας παρακαλώ φωτογράφοι, βγάλτε με μια καλή φωτογραφία με τον Ρονάλντο”.

Να αναφέρουμε ότι ο Φερέιρα βρίσκεται στον πάγκο της Παλμέιρας από 30 Οκτωβρίου 2020, αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει 9 τρόπαια, ανάμεσά τους δύο Copa Libertadores και ένα Recopa Sudamericana.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις