Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

«Αν παραιτηθεί ο Παύλος Δερμιτζάκης, θα παραιτηθώ από πρόεδρος της ΑΕΛ» απείλησε ο Αχιλλέας Νταβέλης

«Αν παραιτηθεί ο Παύλος Δερμιτζάκης, θα παραιτηθώ από πρόεδρος της ΑΕΛ» απείλησε ο Αχιλλέας Νταβέλης
Eurokinissi

Η παραίτηση του προπονητή της ΑΕΛ, Παύλου Δερμιτζάκη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά από αισχρό σύνθημα που άκουσε από μερίδα της εξέδρας -για την εδώ και χρόνια νεκρή μητέρα του- έχει κάνει άνω κάτω τους “βυσσινί”.

Οι εξελίξεις στην ΑΕΛ είναι ραγδαίες, με τον πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Νταβέλη να κάνει προσπάθεια για την παραμονή του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας προπονητής, υπέβαλε την παραίτηση του το απόγευμα της τετάρτης (11.10), αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας επί του Ηρακλή (1-0), επειδή μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ φώναξε ένα υβριστικό σύνθημα για τη μητέρα του, που δεν βρίσκεται στη ζωή.

Με δήλωσή του -το βράδυ της Τετάρτης (11.10) ο πρόεδρος της ΑΕΛ απειλεί πως αν παραιτηθεί ο Παύλος Δερμτιζάκης τότε και ο ίδιος θα παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας.

Θυμίζουμε πως και η ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε σχετική ανακοίνωση όπου εξέφρασε τη στήριξή της στον έμπειρο κόουτς, καταδικάζοντας την τραγική συμπεριφορά, μερίδας της εξέδρας.

Ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε στην εκπομπή “THESSALY SPORT” όπου έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θέλει την αποχώρηση του Έλληνα προπονητή.

“Αν παραιτηθεί ο Δερμιτζάκης, παραιτούμαι από πρόεδρος της ΑΕΛ, τεράστια συγγνώμη εκ μέρους όλων των Λαρισαίων για όσα ακούστηκαν εις βάρος του κ. Δερμιτζάκη” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις