Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: Ψάχνοντας το πρώτο φετινό «διπλό» στη Euroleague

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός: Ψάχνοντας το πρώτο φετινό «διπλό» στη Euroleague
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague και θέλει να πετύχει την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση (19:30, NewsIt.gr, Novasports Prime)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τρίτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν με ρεκόρ 6-3, έχοντας… υπερασπιστεί με μεγάλη αποτελεσματικότητα την έδρα του. Στο “σπίτι” της Αναντολού Εφές, όμως, οι “ερυθρόλευκοι” θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει ένα κακό ξεκίνημα με μόλις τρεις νίκες μετά από εννέα αγώνες! Η Αναντολού Εφές, όμως, προέρχεται από νίκη στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου και.. ελπίζει σε ανάλογη πορεία, προκειμένου να ανέβει στη βαθμολογία.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς τον τραυματία Λιβιό Ζαν-Σαρλ. Από την άλλη πλευρά, ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Η… παράδοση στις “μάχες” των δυο ομάδων δείχνει να είναι ισορροπημένη. Σε 42 ματς, οι δυο αντίπαλοι έχουν από 21 νίκες. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν κερδίσει την Αναντολού Εφές στην Τουρκία από το 2017. Η τελευταία τους νίκη επί της ομάδας του Αταμάν ήταν τον Δεκέμβριο του 2018, στο ΣΕΦ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις