Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ανάσα” για Βέροια! Διέλυσε την Κέρκυρα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Βέροια διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής που έχει στην Super League. Διέλυσε 4-0 την Κέρκυρα σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική.

Στο πρώτο 45λεπτο,λίγα συνέβησαν με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο «ζωηροί». Στο 25ο λεπτό, ο Στόιτσεφ «γέμισε» στη μεγάλη περιοχή της Κέρκυρας κι εκεί ο Μπαλάφας κοντρόλαρε με την… άνεσή του και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη, δίνοντας προβάδισμα στη Βέροια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντόστανιτς αντικατέστησε τον τερματοφύλακα του, καθώς ο Λόπεθ τραυματίσθηκε και την θέση του πήρε ο Καντιμοίρης. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα και δεν απειλήθηκαν. «Κλείδωσαν» τη νίκη στο 63`, όταν ο Σαρπόνγκ βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Στόιτσεφ, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον Κουτζαβασίλη.

Στο 68′ ο Καπετάνος με κεφαλιά από μπαλιά του Σαρπόνγκ διαμόρφωσε το 3-0, ενώ ο Καλί με κοντινή προβολή στις καθυστερήσεις έκανε το 4-0.

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ (46` λ.τρ. Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τόμας (64` Σουλέ), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (72` Μπελάιντ), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (33` Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκομές, Σπίνουλας (65` Ονίλο), Επστάιν, Κέβιν, Ντιόγκο (46` Παμλίδης), Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε