Αθλητικά

“Ανάσα” με Ντιγκινί για Πανθρακικό

Το γκολ του Ντιγκινί χάρισε το "τρίποντο" στον Πανθρακικό κόντρα στον Λεβαδειακό, δίνοντάς στην ομάδα της Θράκης μεγάλη "ανάσα" στην… μάχη που δίνει για την παραμονή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Κομοτηνής ήταν τραγική, κάτι που δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών. Ο Πανθρακικός ήταν η ομάδα που προσπάθησε να πάρει τα ηνία και να πιέσει για το γκολ, αλλά ο Λεβαδειακός έχασε σπουδαία φάση στο 11, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει το σουτ του Μάντζιου.

Τελικά, η υπεροχή των γηπεδούχων “μεταφράστηκε” σε γκολ στο 19′, με τον Ντιγκινί να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, αλλά πέρα από το σουτ του Μάντζιου που απέκρουσε εύκολα ο Αθανασιάδης, δεν είχαν κάποια άλλη ευκαιρία. Μάλιστα, στο 30′ έχασαν με πρόβλημα τον Σκέμπη, που αντικαταστάθηκε από τον Μαχαίρα.

Το δεύτερο μέρος είχε ακόμα λιγότερες φάσεις, αφού έπρεπε να φτάσουμε στο 71′ για να δούμε τη μπάλα να πηγαίνει απειλητικά προς μια εστία. Ο Μάντζιος έκανε ένα σουτ, ο Αθανασιάδης απέκρουσε και ο Σοτέλο από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Μεχία να κάνει ένα ωραίο σουτ για τους γηπεδούχους, όμως ο Σηφάκης έδιωξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα