Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναστασίου μετά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: «Δεν κατάλαβα την κόκκινη κάρτα»

Αναστασίου μετά το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: «Δεν κατάλαβα την κόκκινη κάρτα»

Μετά το τέλος του ΟλυμπιακόςΠαναιτωλικός στο Φάληρο και τον αποκλεισμό των Αγρινιωτών στην παράταση, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην αμυντική αστάθεια της ομάδας του, το κακό ξεκίνημα της, αλλά και την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε ακόμα την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ντουάρτε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, τονίζοντας ότι δεν την κατάλαβε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι άσχημο αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας στην αρχή, δεχτήκαμε νωρίς γκολ. Δεν ξέρω πόσες φορές θα πρέπει να τιμωρηθούμε για να μάθουμε, με τον τρόπο που ξεκινάμε.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ισορροπήσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε την ισοφάριση. Κι εκεί που πήγαμε να κλειδώσουμε το ματς με τις δύο αλλαγές, ήρθε μία κόκκινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στο κέντρο που δεν την κατάλαβα.

Μετά ήταν δύσκολο με παίκτη λιγότερο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Μπράβο στα παιδιά, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.

Σε κανένα σημείο δεν ένιωσα ότι είμαστε ήδη στα προημιτελικά, καθώς δεν είμαστε σταθεροί αμυντικά και μπορούμε από το πουθενά να δεχτούμε γκολ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις