Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ανατόλι Ζουρπένκο: Συγκινεί ο Παναγιώτης Φασούλας για τον «υπέροχο Τόλη, που σήμερα θα έπαιζε στο ΝΒΑ»

Ανατόλι Ζουρπένκο: Συγκινεί ο Παναγιώτης Φασούλας για τον «υπέροχο Τόλη, που σήμερα θα έπαιζε στο ΝΒΑ»
Intime.gr

Η “αράχνη” του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας αποχαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ανατόλι Ζουρπένκο, που «έφυγε» σε ηλικία 46 ετών.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Παναγιώτης Φασούλας είπε το δικό του “αντίο” στον Ανατόλι Ζουρπένκο.

Ο Φασούλας έκανε λόγο για μια πανέμορφη ψυχή και ένα τεράστιο ταλέντο,κάνοντας ειδική αναφορά στην ταχύτητα που είχε -γιασ το ύψος του- υποστηρίζοντας ότι στην σύγχρονη εποχή ο “Τόλης” θα είχε θέση ακόμη και στο ΝΒΑ.

Στην ανάρτησή του, ο Παναγιώτης Φασούλας χρησιμοποίησε και κάποιες φωτογραφίες του Ζουρπένκο, από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game του 1997 που είχε γίνει στην Πάτρα.

Η ανάρτηση

“Θα θυμόμαστε όλοι τον Τόλη όχι μόνο για το ταλέντο του.

Σήμερα θα έπαιζε με κλειστά μάτια στο ΝΒΑ. Το μεγαλύτερο άλμα η μεγαλύτερη ταχύτητα που έχω δει σε άνθρωπο του μεγέθους του. Θα τον θυμάμαι πάντα όμως, κυρίως ως μια τεράστια καρδιά μια πανέμορφη ψυχή. Έναν υπέροχο άνθρωπο. Δυστυχώς μόνο 46 ετών αφήνει πίσω του μεσα σε ανειπωτη θλίψη την οικογένεια του στο Volgogrand. Σε μας εκτός από την θλίψη αφήνει την γλυκιά ανάμνηση και τη χαρά που τον γνωρίσαμε και αυτά που ζήσαμε μαζί του στον Ολυμπιακό. Έφυγες νωρίς φίλε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις