Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανατροπή τίτλου για την Ατλέτικο με ήρωα τον Σουάρες (video)

Ανατροπή τίτλου για την Ατλέτικο με ήρωα τον Σουάρες (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Με δύο γκολ του Λουίς Σουάρες η Ατλέτικο Μαδρίτης απέδρασε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Εϊμπάρ και πλέον αποσπάστηκε 7 βαθμούς από την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga

Δεν το χάνει αυτή η Ατλέτικο! Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12′ στην έδρα της Εϊμπάρ, από εύστοχο πέναλτι του Ντιμίτροβιτς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το ματς, αφού τα συνόδευσε με την ποιότητα που έχει προσδώσει στην επίθεση ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός αρχικά έφερε το ματς στα ίσα στο 40′ εκμεταλλευόμενος λάθος της αντίπαλης άμυνας και στο 90′ εκτέλεσε «α λα Πανένκα» το πέναλτι που κέρδισαν οι «ροχιμπλάνκος» διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και στέλνοντάς στο _7 από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 18 αγωνιστικές, ενώ οι ίδιοι έχουν ένα ματς λιγότερο.

Νωρίτερα, η Οσασούνα πέτυχε δύο γκολ στο «Μεστάγια», αλλά το ματς με την Βαλένθια τελείωσε ισόπαλο 1-1, καθώς το δεύτερο ήταν αυτογκόλ παίκτη των φιλοξενούμενων, χάρις στο οποίο οι «νυχτερίδες» έφυγαν με το βαθμό και βρίσκονται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη σε αντίθεση με την ομάδα της Παμπλόνα, που παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Η Οσασούνα έμεινε για 13ο ματς χωρίς νίκη στη La Liga, καθώς έχει να «γευτεί» την χαρά ενός τριπόντου εδώ και περίπου τρεις μήνες και συγκεκριμένα από τις 24 Οκτωβρίου και το εντός έδρας 1-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις