Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αναβλήθηκαν οι αγώνες της Εθνικής χάντμπολ γυναικών με τη Λευκορωσία

Αναβλήθηκαν οι αγώνες της Εθνικής χάντμπολ γυναικών με τη Λευκορωσία

Ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή της να μην πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες, συμπεριλαμβανομένων αυτών της εθνικής γυναικών με τη Λευκορωσία για τον 3ο όμιλο της Β΄ προκριματικής φάσης του Euro 2022, εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF), η οποία τονίζει ότι «η τωρινή κατάσταση και οι εξελίξεις της δεν καθιστούν δυνατή» τη διεξαγωγή τους.

Η απόφαση της EHF αφορά:

– την αναμέτρηση Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία)-Βαρντάρ Σκοπίων (Βόρεια Μακεδονία) για το Champions League ανδρών, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου στο Μπρεστ.

– τις δύο αναμετρήσεις μεταξύ Ελλάδας και Λευκορωσίας, οι οποίες ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου στη Χαλκίδα και στις 6 Μαρτίου στο Μινσκ.

«Και τα τρία ματς δεν θα διεξαχθούν όπως ήταν προγραμματισμένο» υπογραμμίζει η EHF στην ανακοίνωσή της και καταλήγει: «Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ θα ασχοληθεί περαιτέρω με τον χειρισμό αυτών των αγώνων και τις συνέπειες σε ξεχωριστή διαδικασία. Η ΕΗF συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης για να αξιολογήσει την πιθανή ανάγκη για περαιτέρω αποφάσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις