Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αναβλήθηκε ματς του Europa League λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Αναβλήθηκε ματς του Europa League λόγω κρουσμάτων κορονοϊού
Reuters

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα (27.08.2020) για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League αλλά η UEFA την ανέβαλε μετά τα κρούσμα κορονοϊού που υπήρξαν σε μια από τις δύο ομάδες.

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα μεταξύ της Μακάμπι Χάιφα και της Ζελέζνιτσαρ, για τον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League, που ήταν προγραμματισμένος για απόψε (27.08.2020).

Η αποστολή της ομάδας από τη Βοσνία έφτασε χθες στο Ισραήλ, όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να εμφανίζουν πέντε θετικά δείγματα. Κατόπιν αυτού, οι τοπικές αρχές έκριναν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις ασφαλείας ώστε να διεξαχθεί η αναμέτρηση και πλέον αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της UEFA.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς Ζελέζνιτσαρ, κανείς από τους πέντε που βρέθηκαν θετικοί δεν εμφανίζει συμπτώματα της νόσου. Από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, διευκρινίστηκε ότι οι Βόσνιοι μπορούν να επιστρέψουν στην βάση τους με πτήση τσάρτερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις