Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αναβλήθηκε ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Αναβλήθηκε ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
Intime.gr

Δεν πρόκειται να διεξαχθεί τελικά σήμερα (16.05.2021 – 14:30) ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Μετά την απόφαση να γίνει δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού για τον πρώτο τελικό της Α1 γυναικών με τον Ολυμπιακό (αφορούσε το καλάθι της Ριντ που δεν μέτρησε και θα έστελνε το ματς στην παράταση), το δεύτερο ματς των δυο ομάδων αναβλήθηκε, χωρίς να γίνει γνωστό το πως και πότε θα κριθεί το πρώτο ματς.

Αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο «σενάριο» αναφέρει πως ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί από την αρχή και όχι μόνο το πεντάλεπτο της παράτασης. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει ένσταση και αυτή θα εξεταστεί από την ΚΕΔ, τα πέντε μέλη της οποίας, θα πρέπει να αποφασίσουν κατά πλειοψηφία.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΟΚ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ που ήταν προγραμματισμένος για τις 16 Μαϊου για την Δ’ φάση (play off) του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας γυναικών αναβάλλεται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις