Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και το Ιωνικός – Απόλλων για τη 17η αγωνιστική τη Superleague

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και το Ιωνικός – Απόλλων για τη 17η αγωνιστική τη Superleague

Η Superleague ανακοίνωσε την αναβολή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ  στο ΟΑΚΑ, αλλά και του αγώνα του Ιωνικού με τον Απόλλωνα για την 17η αγωνιστική.

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στον σύλλογο της Αθήνας δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή των αγώνων, οι οποίοι θα οριστούν εκ νέου τις επόμενες μέρες από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις