Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αναβολή στο… άγνωστο για το Πανθρακικός – Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Μπορεί η Superleague να μετέφερε την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό για το βράδυ του Σαββάτου, αλλά… λογάριασε χωρίς την κακοκαιρία που “χτυπά” από την Πέμπτη την περιοχή. Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Κομοτηνής έφερε την οριστική ματαίωση του αγώνα, με την Λίγκα να μην ορίζει νέα ημερομηνία

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οδήγησε τον Ιωάννη Δελφάκη να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Πανθρακικός-Ολυμπιακός.

Ο διαιτητής αφού επιθεώρησε τρεις φορές τον αγωνιστικό χώρο -η τελευταία λίγο πριν την προκαθορισμένη έναρξη του παιχνιδιού) διαπίστωσε ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί το ματς. Το γήπεδο είχε μαζέψει πολύ νερό με την μπάλα να μην κάνει “γκελ” σχεδόν σε κανένα σημείο.

Το ματς θα μεταφερόταν κανονικά για την Κυριακή, την ίδια ώρα (19:30), όμως οι υπάρχουσες συνθήκες ανάγκασαν την Λίγκα το αναβάλει εκ νέου και να το ορίσει σε άλλη ημερομηνία που θα γίνει τις επόμενες ημέρες γνωστή.

“Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα “Πανθρακικός – Ολυμπιακός” και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή”, τονίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε