Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Αναβολή στο Άρης – Ηρακλής από τον ΕΣΑΚΕ

Αναβολή στο Άρης – Ηρακλής από τον ΕΣΑΚΕ
Intime.gr

Το «Αλεξάνδρειο» παρέμεινε κλειστό, αφού η Θεσσαλονίκη τέθηκε σε επίπεδο επικινδυνότητας 4 στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό και το Σάββατο (31.10.2020) ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να αναβληθεί το αυριανό ματς του Άρη με τον Ηρακλή.

Την αναβολή του ΆρηςΗρακλής για τη 2η αγωνιστική της Basket League, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (01/11), ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Το “Αλεξάνδρειο” παρέμεινε κλειστό -με υπουργική απόφαση- και το Σάββατο, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού, γεγονός που έφερε τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την αναβολή της συνάντησης Άρης – Ηρακλής που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αύριο Κυριακή (1/11) στο Αλεξάνδρειο διότι η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου και το γήπεδο παραμένει κλειστό σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στο υπ’ αριθμό 4484Β/11.10.20 ΦΕΚ στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Ο αγώνας Άρης – Ηρακλής για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις