Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανεβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, βυθίζεται ο ΟΦΗ (video)

Ανεβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, βυθίζεται ο ΟΦΗ (video)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν εντός έδρας του ΟΦΗ με 1-0, για την 23η αγωνιστική της Superleague, πανηγύρισαν το δεύτερο φετινό εντός έδρας τρίποντο τους και ξέφυγαν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, την ώρα που η κρητική ομάδα συμπλήρωσε επτά διαδοχικές ήττες και πλέον αρχίζει να αισθάνεται ανασφάλεια ενόψει πλέι-άουτ.

Οι βάσεις για τη νίκη μπήκαν πολύ νωρίς για τον ΠΑΣ, με τον Παμλίδη να βρίσκει δίχτυα μόλις στο τέταρτο λεπτό με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στη συνέχεια να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά το σουτ του Καρτάλη στο 15΄ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19΄ ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ του Λεό Μπατίστ.

Μετά το 20′, ο ΟΦΗ ανέβηκε, δημιούργησε φάσεις για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης (60΄ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης (89΄ Πήλιος), Παμλίδης (60΄ Μπρένερ), Λεό Μπατίστ (78΄ Λιάσος)
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (64΄ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος, Ντε Γκουζμάν (69΄ Σόουζα), Νέιρα (15΄ Βαφέας), Στάρτζεον, Γρίβας (69΄ Μπαλογιάννης), Καστάινιος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις