Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ανιγκό μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Πόσες φορές πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ;»

Ανιγκό μετά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Πόσες φορές πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ;»
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το “δώρο” του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολυμπιακός άντεξε στην OPAP Arena και πήρε την ισοπαλία με 0-0, με τον Ζοζέ Ανιγκό να διαμαρτύρεται και για τη διαιτησία του αγώνα.

Ο Ανιγκό στάθηκε στα πολλά γκολ του Ολυμπιακού που έχουν ακυρωθεί στα πλέι οφ, με αφορμή το τέρμα του Μπακαμπού που δεν μέτρησε, αλλά και σε μία σειρά ακόμη από αποφάσεις του συμπατριώτη του διαιτητή στην OPAP Arena.

Οι δηλώσεις του Ανιγκό

Τι είναι αυτό που κρατάτε από το σημερινό ματς; Ποια γεύση σας άφησε;

Νομίζω ότι σήμερα πέρα από το ότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, τις καλύτερες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Θέλω να μείνω σε κάποιες απορίες που έχω από το σημερινό ματς με έναν διαιτητή που είναι συμπατριώτης μου. Δεν έχω καταλάβει γιατί ο έξτρα χρόνος ήταν 9 λεπτά, δεν έχω καταλάβει γιατί πάντοτε παίζουμε με κανόνες που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ή το πόσες φορές πρέπει να σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ μας. Γενικώς τα πράγματα είναι περίεργα με τη διαιτησία φέτος.

Δεν είδατε τον Τζολάκη και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού να πέφτουν κάτω;

Ο Τζολάκης δεν κράτησε την μπάλα για 9 λεπτά.

Ήταν πολλές περιπτώσεις καθυστερήσεων…

Καταλαβαίνω την ερώτησή σας, αλλά αν σκεφτόμαστε έτσι, πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι σε όλα τα ματς και με όλες τις ομάδες και όχι ανάλογα με την περίσταση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις