Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανησυχία για τον αγώνα του Champions League στην Τουρκία! “Θα το συζητήσουμε με τους παίκτες” είπε ο Τούχελ

Ανησυχία για τον αγώνα του Champions League στην Τουρκία! “Θα το συζητήσουμε με τους παίκτες” είπε ο Τούχελ
ΦΩΤΟ Reuters

Η ένταση μεταξύ της Γαλλίας και της  Τουρκίας έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και πλέον υπάρχει ανησυχία κι ενόψει του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Μπασακσεχίρ για το Champions League.

Με τον Ερντογάν να έχει ζητήσει από τους Τούρκους να μποϊκοτάρουν τα γαλλικά προϊόντα, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν για αντί-ισλαμική ατζέντα, το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες των δύο χωρών μοιάζει υψηλού κινδύνου.

Η UEFA ενημέρωσε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος, αλλά την ίδια ώρα ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε ότι ίσως θα πρέπει να συζητήσει σχετικά με τους παίκτες του.

Ο Μακρόν ρίχνει το γάντι στον Ερντογάν: Στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο μέτρα κατά της Τουρκίας

«Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες, αλλά ίσως πρόκειται να το συζητήσουμε διότι δεν είμαστε μόνο ποδοσφαιριστές. Είπα ότι είμαι λυπημένος που δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί αρμονικά, οπότε θα μιλήσουμε σχετικά με αυτό, θα το συζητήσουμε με τους παίκτες, αλλά όχι πάρα πολύ επειδή πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

«Είμαστε ποδοσφαιριστές κι από τη στιγμή που η UEFA υποστηρίζει ότι μπορούμε να παίξουμε εδώ, ερχόμαστε να παίξουμε τον αγώνα μας και μετά να επιστρέψουμε σπίτι. Είναι έξω από τη δικαιοδοσία μας», ανέφερε από την πλευρά του ο Πρεσνέλ Κιμπέμπε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις